Premiär på YouTube!

Snart är det äntligen dags! Jag och min man/partner in crime Daniel gör vår grandiosa premiär inom matlagningsprogramvärlden! (Ja, vårt egenkomponerade då alltså.)

Med en egen vegansk bakbok fylld med smarriga recept var vi bara tvungna att baka. Och filma. Med mina rysk roulette skills i köket (ibland blir det fantastiska resultat, ibland #fail) och Daniels nörderi för matlagningsprogram kan det här ju bara bli spännande. På många sätt.

Tack vare Jens Noréns (Dry Gecko) känsla för att fånga upp rätt ögonblick och konstnärliga hand känns detta riktigt roligt att kunna bjuda på! Kolla in trailern så länge och se fram emot nio olika avsnitt, ett recept från varje medverkande! Det första avsnittet släpps på fredag den 17:e kl 18.00!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *