Vad är väl ett föredrag på slottet?

Vad gör man när ens eminenta mentor blir sjuk samma dag som vi ska hålla gemensam presentation på Nyföretagarevent på Halmstad slott? Man blir nervös som tusan och kör hårt! Riktigt rolig kväll med härliga, intressanta människor – även om jag saknade Sara Ohlsson. Alltid givande att vidga sin egen komfortzon – när den apläskiga känslan släppt. Då kan man njuta av att tala inför folk och sen höra att man var “ett riktigt vitaminpiller”! 

Jag gillar att vidga min komfortzon. Eller det gör jag inte, jag hatar det. Men jag tänker att det ingår. Annars är det redan inom min komfortzon och då har jag inte vidgat den. Det är något visst med att känna hur man har växt med varje jobbig ny grej. Eller jobbig och jobbig, jag trivs verkligen med att tala inför folk. Det var nog därför Daniel var förvånad över att se mig så nervös innan. Men jag har problem med att sälja in mig själv och om att prata om mitt. Jante är stark inom mig, den lymmeln. Och sammanhanget, slottet, var något i särklass. Det går inte att komma ifrån.

Förutom den förtjusande kritiken att jag var ett vitaminpiller fick jag även höra att jag borde bli stå upp komiker. Konstig känsla efter att ha pratat om sitt företag, men det är en av de roligaste komplimanger jag fått!

 

Ett svar på ”Vad är väl ett föredrag på slottet?”

  1. Tack! Ja, det är onekligen så – när man gjort något läskigt växer man. Man ska bara komma ihåg det under tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *