Mitt i marängen!

Det har äntligen blivit dags för det första avsnittet av “”! Med stor entusiasm (och en del gnabb) bakar vi minipavlova med jordgubbar, ur den veganska bakboken “Från blogg till bord”. Receptet är av ingen mindre än Maggie Bergius, som driver bloggen och Instagramkontot “”.
Enjoy!

Följ oss genom nio avsnitt medan vi testar veganska bakrecept och upptäcker nya smaker (och nya sidor hos varandra)! En är affärsutvecklare och den andra är skolbibliotekarie. Tillsammans driver vi företaget Tekannan Förlag och tar nu steget att filmas medan vi bakar – vad kan gå fel?

Recepten är hämtade ur den veganska bakboken “Från blogg till bord”. I boken har nio olika bloggare, bagare och caféägare från olika delar av Sverige bidragit med egna recept.

Programmen är producerade under fantastiskt samkväm av den eminenta Jens Norén och hans produktionsföretag

“Från blogg till bord” är Tekannan Förlags första bakbok. Läs mer om den här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *