Paret Sanjay bakar – Avsnitt tre med två underbara gäster!

I avsnitt tre får jag och Daniel träffa inga mindre än Christina och Niklas Luthin som driver ett av Halmstads populäraste café – Cortado Coffee Shop! Vi bakar ett av deras tre smaskiga recept som de bidragit med till boken “Från blogg till bord – en vegansk coffee table book”! Bland vispar, kastruller och allmänt kaos pratar vi om entreprenörsdrömmar, att starta ett café och tron på att alla ska få dricka riktigt gott och hållbart kaffe. Så sätt dig bekvämt i soffan eller gör dig redo i köket med oss!

Du kan även besöka Tekannan Förlags hemsida och via “TeaTube” hitta alla tidigare avsnitt 🙂 Såklart kan du även besöka oss på Facebook och Instagram!

Ta er vidare till Cortado Coffee Shop via deras hemsida eller besök dem på Facebook och Instagram!

Jens Norén och hans fantastiska produktionsbolag Dry Gecko hittar du här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *