Sound of Music klassisk film

Sound of Music en film för både stora och små

Novisen Maria överger klosterlivet för att bli guvernant åt den stränge kapten von Trapps sju barn i Österrike på 1940-talet. Det är alltså under andra världskriget. Maria är en god och bra guvernant och charmar hela familjen med sång, musik och skratt. På den tiden hette barnvakterna guvernant och här får vi följa Novisen Maria med dessa 7 barn som har en reserverad kontakt med sin pappa. Denna film är både för stora och små då den inte är alls svår att förstå. Förvänta er mycket musik och dans för er som gillar musikaler.

Att lyssna på musik kan göra dig på bra humör, avkoppling eller är kanske något du har för vana att göra på dagarna. Idag är det ju så mycket lättare att lyssna på musik och blanda hej vilt bland låtar och listor.

Och det finns ju så mycket olika slags musik som man kan lyssna på. Den blandade musiken gör också att man kan välja vilken slags musik man vill lyssna på vid olika tillfällen.

Är du ute och springer kanske du vill lyssna på musik som peppar dig och riktigt följer med dig och din springtur. Samtidigt som när du sitter och kopplar av i en solstol vill lyssna på nån lugn musik.

Om du inte brukar lyssna på musik tycker jag att du ska börja titta runt lite på nätet. Det finns en hel del listor som man kan följa beroende på vad du vill lyssna på. Gör egna listor och välj efter vad du ska göra.

Du har ju för det mesta med din telefon vart du än är så då kan du också lyssna på din musik.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *