Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Inredning för hela slanten

Nu när det råder Pandemin över hela världen och folk stannar hemma är inredning viktigt

Förut la folk mer pengar på sin semester och resor än vad de gjorde på inredning. Nuförtiden är inredningen det viktigaste folk kan göra. Folk är hemma mer och därför har det blivit viktigare med inredning.

Tex så har folk börjat inreda med snygga posters tex Hilma af Klint som är färglada.

Så här ska du inreda ett vardagsrum

En vanlig miss när man inreder sitt vardagsrum är att det blir för mycket av en showroom-känsla i rummet. Folk inreder ibland som om de ska få besök av kunder och inte sina vänner. Du behöver inte imponera på dina vänner eller få dem att vilja köpa din inredning. Du ska få dina gäster att trivas och då ska det vara lite huller om buller. Det kan hända om för mycket i rummet ser ut att vara i samma material och komma från precis samma kollektion eller butik.

Undvik den överstylade känslan genom att mixa flera olika material och former för ett levande intryck. I hemmet ovan har man valt att på ett snyggt sätt blanda mjuk sammet med strama detaljer i svart metall och stolar i flätat läder tillsammans med detaljer i glas och stengods samt en tv-bänk i naturfärgat trä.

Ett enkelt knep för att liva upp ett kallt, tråkigt vardagsrum är att lägga till lite färg och mönster. Detta kand göra med flera posters i samma serie. På ett kick får vardagsrummet intrycket av att vara lite mer ombonat och mysigt. Dina gäster får också något att beundra dvs dina väggar. Väggar får aldrig stå tomma för då anses du också vara en mycket trist och tråkig person.

Dessutom kan du addera färg och mönster i vilken form som helst – helt enligt tycke och smak. Kanske föredrar du tapet eller konst på väggarna eller så mixar du gärna kuddar eller lägger till en färgglad sittpuff.

Lämna ett svar

Till startsidan