Håll koll på dina steg

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq.se

Höstpromenader med många steg

Finns det något mysigare på hösten än att klä på sig lite tjockare kläder och bra skor och ta en höstpromenad. Antingen i skogen eller på gångbanor som är omgivna av träd. Man hör susen i bladen och ser alla fina höstfärger på bladen.

Jag har börjat ta dessa promenader varje dag och försöker att ta dom när det fortfarande är ljust ute. Och för att peppa med så vill jag ha koll på mina steg. Tycker du också att det är kul att hålla koll på hur långt du går och hur många steg du tar ?

För att ha koll på mina steg använder jag min smartklocka som jag har köpt. Och det kanske är något för dig också ?! Det finns en hel del olika modeller ute nu som du kan köpa beroende på hur avancerad klocka du vill ha.

Steg

Hos Fyndiq kan du hitta flera olika modeller av smartklockor. Både till dig och ditt barn.

steg

På alla produkter finns det information som du vill veta. Allt vad produkterna innehåller, specifikationer och vad som medföljer vid leverans.

Vissa klockor har också utbytbara armband och laddare som tillbehör som du kan beställa.

Fyndiq

Fyndiq är Sveriges största marknadsplats på fynd och jag har beställt flera saker på denna sida. Dom har inte bara elektronik som klockor utan också saker till ditt hem, mode och en hel del produkter till ditt barn.

Jag tycker denna sida är jättebra och lätt att klicka runt på. Dom har snabba leveranser och när du tittar på en produkt ser du också när leveransen senast kommer till dig.

Då dom har produkter till riktigt bra fyndpris är deras frakt billig också. Du ser i din kundkorg vad allt kommer att kosta och du ändrar lätt där om du behöver det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *