Pool

Sponsrat inlägg i samarbete med poogiganten

Det bästa med att ha en pool hemma

Att ha en pool hemma hos sig på tomten är en lyx.

De fem bästa sakerna med att ha en pool:

  1. Det bästa av allt är självklart att du kan bada precis när du vill. Om du vaknar tidigt en morgon kan du ta ett morgondopp. På kvällen kan du ta ett kvällsdopp. Att ha fri tillgång till en pool och att inte behöva trängas när man väl ska bada.

2. Att kunna köra ett träningspass i poolen precis när du vill. Man slipper tiden det          tar att ta sig till badhuset och tiden det tar att ta sig hem. På det sättet sparar                  man mycket tid. För er som måste ta bilen till badhuset så tjänar ni också in                    pengarna det kostar att köra bilen samt parkeringskostnaden.

3. Poolparty! Vem vill inte ha ett poolparty hemma? Har man en egen pool kan man         ha poolparty när man vill. Bjuda in vänner och familj. Grilla, fika, lunch och bada         massor. Det finns mycket tillbehör man kan ha till sin pool. Så varför inte                       investera i ett nät så kan man köra volleyboll i poolen under festerna.

4. Det är vackert och lyser upp trädgården. Hur man än väljer att bygga sin pool så           vill de flesta nog ha belysning i poolen och det bör man ha. Det är otroligt vackert         på kvällen när poolen lyser upp. Du behöver inte ha någon annan utebelysning i             din trädgård.

5. Du får bra kontakt med dina grannar. Jag lovar att det är många som vill komma         och bada i din pool. Varför inte bjuda in grannarna. De har kanske stått ut när               poolen byggdes och de har hört roliga fester vid poolen på helgerna. Bjud in alla             dina nära grannar, det kanske blir vänner för livet, vem vet.

Att tänka på när man har en pool

Det finns lite saker man bör tänka på när man har byggt sin pool och det är bland annat att vinterstänga pool. Det är viktigt att man tar bra hand om en pool. att bygga pool kostar en del och det tar tid att bygga den. Så när du väl har den färdig så vill du verkligen att den ska hålla i många år. En pool är en investering och den investeringen måste man ha hand om, det är mycket viktigt. Kolla upp vad som behövs göras de olika säsongerna och lägg upp ett schema därefter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *