Medaljer

Sponsrat inlägg i samarbete med pokalhuset.se

Alla tycker om att få en medalj!

Kommer ni ihåg när man var liten och hade lilla Vasaloppet eller någon annan tävling? När man kom i mål så fick man en medalj. Alla barn älskar att få en medalj! Det var så roligt och man kände sig så duktig, alla var vinnare i våra lopp och alla fick en medalj.

Alla kan inte alltid vara vinnare, men för barn så tycker jag att de kan vara det. Kanske kan den som kommer i mål först få en lite större medalj om man vill göra skillnad. Det viktiga är att delta och då är det också viktigt att få en belöning för det. När de blir äldre kommer de ändå att förstå att det är någon som vinner.

Att köpa medaljer till barnkalas är också superkul. Gör någon slags tävling till barnen och sen får alla en medalj. Det fungerar även för vuxna. Köp medaljer till middagen som du har bjudit in till. Gör en frågesport och dela ut första, andra och tredjepris. Jag lovar att alla vuxna också kommer att tycka att det är kul att få en medalj.

Alla tycker om att bli uppskattade för det de gör. Inom sport är medaljer viktigt. Köp medaljer till hela barnens fotbollslag eller hockeylag. Se till att alla får en medalj, de kommer att tycka att det är roligare att spela och bli mer peppade att fortsätta.

Medaljer är kul helt enkelt. Vare sig man är barn eller vuxen. Köp det till barnens aktiviteter, julgransplundringen, kalaset eller egentligen vilken tillställning som helst! Det kommer att vara uppskattat! Om man vill göra någonting extra så kan man dela ut pokaler. Alla barn tycker att det är kul att ha en pokal på en hylla i sitt rum, de blir så stolta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *