Har du hört talas om gamification?

Sponsrat inlägg i samarbete med Insert Coin

Har du någonsin hört talas om Gamification?

Detta är ett helt nytt ord som få personer har hört talas om. Det finns ett företag som heter Insert Coin som har denna tjänst som man kan använda sig utav. Tjänsten heter just Gamification.

Med hjälp av detta kan du kommunicera med dina kunder. Detta företag är ganska så nya och har funnits sedan 2018.

Har du en e-handel och vill engagera dina kunder? Vill du veta mer om dina kunder och kanske t.o.m veta hur de agerar digitalt. Då kanske detta med Gamification är något för dig.

Nuförtiden håller alla människor på med något som är digitalt. Från små barn till tonåringar och äldre så är vi alla digitaliserade numera och därför också en bra idé att se hur folk beter sig digitalt. Du kan också gå in på deras sida och boka ett möte. För då kan du också ställa fler frågor och få svar på dina frågor. Man har alltid följdfrågor därför är det bra med ett möte innan du bestämmer dig för om du vill prova deras tjänster eller inte. Det är alltid värt att prova för då vet du om det är något du kan använda dig utav. Det är också värt att prova ett tag framöver för att se om den passar just dig och dina kunder eller besökare på nätet. För numera går allt över till nätet då folk anser att det är bekvämare att sitta hemma än att vara ute och testa nya saker.

Det ska bli intressant att prova detta och även intressant att få boka ett möte för att få veta mer. Testa du också om du är nyfiken på något helt nytt. Kanske fastnar du för detta med Gamification.

Lycka till med detta du kommer inte att ångra dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *