Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kärlekens favör & Morsdag <3

Jag tror inte jag kunde haft en bättre start på helgen med så mycket kärlek från världens bästa mor och världens bästa flickvän.

Tänk att få spendera tiden med dessa 2 individer under en helg men ändå hinna med så mycket. Tänk att sitta på Sveriges sydligaste ställe, längst ner i Skåne, rättare sagt Trelleborg och äta en god frukost på café Systrar & bönor tillsammans med sin flickvän och njuta av vårvärmen. Ja det är precis det jag gjort denna helgen och inte nog med det har jag också spenderat en dag ute i onsala tillsammans med min mor och far. Men man får väl säga grattis också till alla mammor som blivit firade i helgen. Men ingen slår min mamma, som är världens bästa mamma, de säger jag bara.

Men kan starkt rekommendera er som vill avnjuta en grym frukost i den lilla staden Trelleborg, ska besöka Systrar & bönor ett trevligt café med bra service och perfekt läge mitt inne i stan.

Helgen har varit en helt underbar helg med mycket kärlek och mys och jag har till och med hunnit vila ut inför det roliga som händer snart. 10 / 10 får denna helg och jag ser fram emot att träffa er där ute igen på mina vägar  med mina första spelningar som är inbokade i Stockholm, Halmstad och Kungsbacka.

Mer eller mindre så kommer sommar ikapp oss och snart släpps också min nya singel “Sommar22”. Det kommer bli en underbar sommar med mycket aktiviteter och jag ser redan fram emot första spelningen som går av stapeln till Stockholm den 12 juni .

Glöm inte heller förhandsspara min kommande singel på länken nedanför.. Ha de nu bäst // T7

https://distrokid.com/hyperfollow/timdamerau/sommar—22

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar