Hur gör man när man ska flytta?

När en musiker flyttar så flyttar väl hela publiken efter eller?

Nej de flyttar inte utan musikern får följa sin publik dvs uppträda på olika platser så att det blir roligt för alla inblandade.

Ska man flytta så ska man också se till att man köper en lägenhet man trivs i. Nu har ju räntorna också gått upp väldigt mycket vilket också gör att folk väntar med husköp. När man ska köpa ett hus så är det viktigt att också man ska ta hand om huset så att den alltid är lika fin som när man köpte den. När man ska flytta alla sin instrument som musiker måste man också tänka på hur man förvarar sina saker så att inget går sönder. Instrument är så dyra att man verkligen inte vill att något av dem går sönder.

När du packar dina saker kan du sätta på din favoritfilm så länge för då märker du inte hur fort tiden går. Du kan inte titta på en film du aldrig förut har sett för man måste följa filmer till punkt och pricka. Du ska ta en film du har sett ca hundra gånger för då hör du filmen som en ljudbok fast en film i stället. Då kommer du dessutom plocka noga och städa noga omkring dig så att inget går sönder.

Finns en person som gjorde så när hon var delägare med några amatörer

Denna person packade allt till punkt och pricka och städa hela butiken själv utan minsta lilla hjälp under flera dagar. Som tack klagade hennes delägare på att några teburkar hade gått sönder. Om man hade anlitat en som städar och en som flyttar kanske priset hade blivit 15 000 kr beroende på vilka man anlitar. Ett par teburkar kostade dem ca 100 kr totalt och de hade mage att klaga på henne. De gjorde det med avsikt för att hon inte skulle tro på sig själv. Om en person som drar in kunder slutar tro på sig själv slutar hon även dra in kunder denna enkla ekvation gick inte ihop hos hennes delägare som inte var rumsrena på något sätt.

Hade jag varit hon hade jag direkt anlitat flyttfirma sedan får det kosta vad de vill och skicka fakturan på de som alltid klagade på henne vad hon än gjorde.

Hon är inte längre delägare med dem och vill inte bli förknippad med dem då hon är otroligt duktig och ambitiös person som verkligen jobbar hårt och bra. Allt hon tar i blir guld och hon vet verkligen hur hon ska bygga förtroende mellan sig och alla hon nätverkar med. Henne har man massor att lära sig av om man vill lyckas här i livet på ett galant och ärligt sätt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *